datum: 20 juni 2018
Sportpark "de Kranenhof"
Kranenhofscheweg 10
5364 NP Escharen
T: (0486) 471514
Hoofdsponsor
Midsponsor
Sponsor
Agenda

Meer lezen
08-06-2018
MO11-1 naar Nederlandse kampioenschap

Geachte lezers,

Ik ben Rick Stoffelen leider/trainer van de EGS Mo 11. Ik wil hier graag een klein stukje schrijven over een Toernooi dat voor de Meiden/Dames van de Mo 11 een bijzondere afsluiting van het voetbal seizoen 2017/18 moet gaan worden.

Wij zijn namelijk met een wild card toegevoegd aan het NK Mo11 te Roden (Groningen) dat  17 juni gaat plaats vinden.

Je kan je namelijk plaatsen tijdens diverse kampioenschappen die in het land gehouden worden. Dit zijn de districts kampioenschappen, echter zijn er ook plaatsen te verdienen door middel van sportiviteit en natuurlijk ook de eindstand in de na-jaars competitie. Dit is een KNVB districts manager niet onopgemerkt gebleven en heeft bij een wedstrijd gekeken en beoordeeld dat wij deel uit mogen maken van dit toernooi. Zoals ik al zei het is voor de meiden en ook voor de clubs een stukje waardering door de KNVB dat we met z'n alle goed bezig zijn.

 

Om uiteindelijk eerste te worden zal een lastige klus worden. Maar de ervaring meegeven om dit al op jonge leeftijd mee te mogen maken is al een prijs op zich, want ja het is wel helemaal naar Groningen.

 

Heel veel succes Meiden of wel Mijn dames. We gaan hier een onvergetelijke dag van maken en proberen het EGS samenwerkingsverband een super uitstraling te geven.

 

Jullie Trainer Rickert. Terug
X