datum: 14 augustus 2018
Sportpark "de Kranenhof"
Kranenhofscheweg 10
5364 NP Escharen
T: (0486) 471514
Hoofdsponsor
Midsponsor
Sponsor
Agenda

Meer lezen
12-06-2018
Sponsors gezocht voor nieuwe tenues jeugdafdeling EGS

Beste aankomende sponsors,

Zoals u weet, timmeren we flink aan de weg voor onze gezamenlijk jeugdafdeling EGS.
Om onze uniforme uitstraling verder te benadrukken, willen we onze hele voetballende jeugdafdeling (O7 t/m O19) in het nieuw gaan steken.Hiervoor zijn we in gesprek met Brandsfit.

Brandsfit zorgt voor landelijk bekende sponsors zodat de tenues tegen zeer sterk gereduceerde prijzen aan ons verstrekt kunnen worden. Wij willen echter onze eigen sponsors niet vergeten!
De intentie is om met Brandsfit een 3-jarig contract aan te gaan.
Wij bieden u aan om nu in te stappen.

Voor in totaal € 600,- staat u de aankomende 3 jaar op de voorkant van de tenues van één van de teams van EGS. Twee landelijke sponsors zullen dan het tenue compleet maken met hun reclame uiting op de rug en één op de beide mouwen.
Deze tenues dragen we totdat het 3- jarige contract met Brandsfit afgelopen is.
Tussentijds instappen zal met de tenues niet mogelijk zijn.
Indien u mee wilt doen, ontvangen we graag uiterlijk 01-07-2018 uw reactie.

U kunt natuurlijk wel andere zaken in deze seizoenen aan onze teams sponsoren, denk aan tassen, jassen, hoodies, trainingspakken etc. Voor deze vorm van sponsoring is geen haast geboden.
Deze artikelen kunt u binnenkort op de speciale EGS website vinden waarop deze artikelen te zien zijn. Informatie hierover volgt binnenkort.

We horen graag of u onze meisjes en jongens een warm hart toedraagt en één van die sponsors wilt worden van die unieke paarse EGS teams!

Ook indien u meer informatie hierover wilt, staan we u graag te woord. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0486 420196 (Arthur Brussaard). U kunt ons uw belangstelling ook kenbaar maken via samenwerking.egs@gmail.com, waarna wij contact met u opnemen.

Met vriendelijke groeten,
De tenuecommissie van EGS

Op de foto zien we het tenue zoals dat nu in de meidenafdeling gedragen wordt.Terug
X