datum: 16 december 2018
Sportpark "de Kranenhof"
Kranenhofscheweg 10
5364 NP Escharen
T: (0486) 471514
Hoofdsponsor
Midsponsor
Sponsor
Agenda
06-01-2019
Nieuwjaarsreceptie

Meer lezen
03-12-2018
JO11-3 verslaat koploper

Afgelopen zaterdag wat later in de ochtend vertrokken we naar Cuijk , samen met onze gastspelers Wessel en Thijn .

Helaas door omstandigheden was Jayden er niet bij , hopelijk is hij er snel wel weer bij .

De jongens hadden er veel zin in , dit komt ook door afgelopen donderdag bij de training , Frank heeft ze wat toegezegd en daar hadden ze wel oren naar ..., iets van film kijken met friet , frikandellen en boeren laten is bij de jongens goed bij gebleven ( ha, ha ) !! Maar goed op naar Cuijk , snel omkleden , warming up en daar gaan ze beginnen ! Meteen al krijgen we een kans , helaas ernaast , maar ze hebben er zin in en dat is te zien , want al snel wordt t eerste doelpunt gemaakt door Stan , top ! En door wordt er langs de kant geroepen , koppen erbij houden ! En dat heeft zin , hoppa 2 de doelpunt wordt gemaakt door Wessel top ! Maar nu word Siol fanatiek en knalt er al snel na ons een bal erin , stand is 1-2 .

Rust ; frank en Chris spreken met de jongens , mannen t gaat goed maar koppen erbij houden , en daar gaan ze weer .

Ze worden aangemoedigd door de fanatieke ouders langs de zijlijn en dat heeft zin want al snel scoort Levi en maakt t 1-3 . Blij zijn de jongens , trainers en ouders ...! De jongens zijn stuk voor stuk goed deze wedstrijd , te snappen want in t achterhoofd denken ze aan de friet en frikandellen ! En daar komt Sven met een goede zet en maakt het 1-4 ..., Siol gaat er ook tegenaan en maakt ook een doelpunt , stand 2-4

Zal het hier bij blijven of gaat er nog 1 komen , kom jongens wordt er langs de zijlijn gezegd , vechten , jagen ..., en ze laten zich niet kennen , want er wordt nog een doelpunt gemaakt door Stan , dit brengt de score op 2-5 ..., en hier blijft t bij ..., gewonnen ! De jongens springen een gat in de lucht , vier dat feestje wordt er gezegd langs de zijlijn en dat doen ze ! Jongens trots op zichzelf , trainers trots en ouders trots , wat een pracht wedstrijd , goed gewerkt dus dik verdient.

Op naar de laatste 2 wedstrijden voor dit jaar , ga zo door jongens , en trainer ..., we zien met zn alle goed resultaat ! Top .

 

(Tekst: Diana van Rosmalen) Terug
X