datum: 24 maart 2019
Sportpark "de Kranenhof"
Kranenhofscheweg 10
5364 NP Escharen
T: (0486) 471514
Hoofdsponsor
Midsponsor
Sponsor
Agenda

Meer lezen
08-01-2019
EGS 6 wint Bardoel-van Lier award

Dit jaar is voor de 6e keer de ‘BARDOEL – VAN LIER AWARD’ uitgereikt, tijdens de nieuwjaarsreceptie van sv Estria.

Deze Award wordt jaarlijks beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Fysiotherapiepraktijk Bardoel – van Lier voor een persoon of groep mensen die zich op onderscheidende wijze heeft ingezet om s.v. Estria een socialere en vitalere sportclub te maken met een positieve impact, die nog verder kan reiken dan de vereniging. 

Kernwoorden daarbij: iemand of groep verbonden aan Estria , sociale impact naar Estria en eventueel ook daarbuiten, het verbinden van mensen en de kandidatuur heeft betrekking op het afgelopen kalenderjaar of jaren.

Dit jaar hebben we iets zien gebeuren in onze vereniging dat bijna vanzelfsprekend tot kandidatuur voor de Bardoel van Lier Award van 2019 leidde. De winnaar beantwoordt aan alle kernwoorden en helpt ons ook vooruit in een proces waar we middenin zitten. Soms heb je iets nodig om iets te versnellen, of om samen over een drempel heen te komen. De winnaar van 2018 laat ons dat zien.

De groep mannen van EGS 6, het eerste gezamenlijke seniorenteam bij de mannen EGS 6 met kartrekker en leider Luuk Bronts hebben de Bardoel van Lier Award 2018 toegekend gekregen. Zij staan met hun initiatief voor verbinding, een groep mannen die nu al met het oog op de toekomst op eigen initiatief samen zijn verder gegaan in voetbal, en hebben het moment van besluitvorming voor een verdergaande samenwerking van Estria, GVV en SCV niet verder afgewacht.

Uit handen van Maikel Bardoel en Niels van Lier kregen zij ter herinnering aan de Award het prachtige bronzen beeldje van kunstenaar Corry Ammerlaan met de titel: SAMENWERKING OP NIVEAU, TOT OVER DE GRENZEN  Terug
X