datum: 21 februari 2019
Sportpark "de Kranenhof"
Kranenhofscheweg 10
5364 NP Escharen
T: (0486) 471514
Hoofdsponsor
Midsponsor
Sponsor
Agenda

Meer lezen
11-02-2019
J09-1 wint district finale!

Vandaag was het zo ver. Na 3 voorrondes te hebben gespeeld (1x Boxmeer en 2x bergen), hadden onze helden zich vandaag geplaatst voor de district finale in Nederweert!!
We gaan de helden even voorstellen!

In de goal Robin Geurts (opmerking de kleinste van de groep) maar de Fabien Barthez van Escharen en omstreken! De Munk de vliegende panter waar de dierentuin nog jaloers op is! De kleine keeper waar Lamprou jaloers op is!! De kleine keeper die laat zien dat je wel degelijk als kleine man kan keepen!! Dat is Robin Geurts

Kobe Kilian, de Virgil van Dijk van EGS! De man met het prachtige linker been! De man van rust en inzicht! Dat is Kobe Kilian

Britt keuvelaar, iedereen dacht dat EGS een Brit had binnengehaald! Nee ze heet Britt! Maar speelt als een Brit!! De spijker, de van Tiggelen van de achterhoeden!! De meid waar veel jongens 's nachts gillend, om hun moeder roepend wakker van worden!! Britt die elke man totaal uitschakelt!
Dat is Britt Keuvelaar.

Julian Hartmann, de alles kunner, kan overal spelen! Zelfs in de goal inzetbaar! De man van weinig woorden, de pitbull, de Davids van het team! Als het moet, dan moet het! De man die alles doet wat zijn opdracht is! Echt een team speler! Dat is Julian Hartmann!

Kees Treffers, de man met een achternaam, die ze zouden willen in Groesbeek! De Kees van Wonderen van het team! Die echt wonderen verricht, met buitenkant rechts de eind pass geeft! Dat is Kees Treffers!

Luuk de Waal, de Luuk Nilis, de Luuk Maas van het middenveld, de architect, de spelverdeler van het team! De man met het Timmermans oog! Die de bal neer legt waar hij wil! Dat is Luuk de Waal!

Abe Reffeltrath, de Abe waar Friesland heimwee naar heeft! Abe met het krijt aan zijn linker schoen! Abe, de bal tovenaar van Escharen en omstreken! Die iedere back duizelig maakt! Dat is Abe Reffeltrath!

Kick Hendriks, de Dirk Kuyt van EGS, de killer voor de goal! De man die weinig kansen nodig heeft! De man die blijft gaan, de man met longen als een paard. Die blijft gaan voor dat ene ding: Scoren!!
Dat is Kick Hendriks!!!

Zo... ze zijn voorgesteld! Deze helden vertrokken vandaag na Nederweert om de district finale te spelen!! Drie wedstrijden te gaan!! De eerste wedstrijd wonnen de helden verdiend en met overtuiging met 1-4! Dus op koers! De tweede wedstrijd, waar we met 0-2 voorkwamen! Het werd ff spannend omdat de tegenstander 1-2 maakten! Maar toen kwam het mooiste moment van de dag!
Een prachtige combinatie over 5 schijven waarbij de 1-3 werd binnen getikt! De combinatie waar de KNVB complimenten over maakten en onder de indruk van was! We maakte nog een goal en wonnen deze wedstrijd ook met 1-4!!

Nu kwam de laatste wedstrijd waar alles om ging, omdat de tegenstander ook alles had gewonnen. Dit was echt een finale!! De wedstrijd begon wat nerveus. Kansen over en weer. Maar daar kwam toch het verschil. EGS maakten twee uitgespeelde goals, gooide de wedstrijd op slot en speelde de wedstrijd geslepen uit.

Nog nooit voorgekomen: De helden van de EGS wint de district finale!! Weer een prijs, een grote prijs!! Waar we allen, maar zeker de spelers trots op mogen zijn. Ook Michael Hendriks en Peter Rossen die veel tijd en energie steken in de ploeg, verdienen een groot compliment!!
Dit team, waar de vreugde en prestaties van afdruipen. Ze hebben allemaal dezelfde grote liefde en dat is voetbal!! Laten we met z'n allen hier van genieten. Volgende week gaan we weer het veld op! COME ON, EGS JO9-1

 (Tekst: Sander Geurts)  Terug
X