datum: 24 maart 2019
Sportpark "de Kranenhof"
Kranenhofscheweg 10
5364 NP Escharen
T: (0486) 471514
Hoofdsponsor
Midsponsor
Sponsor
Agenda

Meer lezen
11-03-2019
Ijzersterk J010-4 vergeet zichzelf te belonen.

Vandaag moesten we uit naar Veghel, tegen Jumbo Blauw Geel!! Een zeer belade wedstrijd voor ons. Maar nog meer van onze team speler: Julian Harttman!! Waarom: zijn vader is vorig seizoen voor veel geld weg gekocht bij de Jumbo, door de heer APPIE HEIN. Er is volgens de geruchten een behoorlijk bedrag neergelegd door de heer Heijn, voor een matige vakkenvuller volgens, de heren van VI. Maarja.....

Daarbij wachten de spelers, trainers en harde kern EGS nog steeds op een traktatie van de heer A.HEIJN of J.HARTTMAN beloften maakt schuld.

Aangekomen op sportpark de olifant (Jumbo), gingen onzen mannen en dame zich kleden. Na een goede warming up geleid door de heer P. Rossen starten onze helden gretig en met discipline. We kwamen voor met 0-1.
De tegenstander had ook wat kansjes gehad, maarja hij viel bij ons. Helaas werd het 1-1. Niks aan de hand en de kopjes bleven omhoog. Toen kwam voor mij het hoogte punt van de wedstrijd. Een afvallende bal viel(ik overdrijf niet) zo’n 30 a 35 meter van de goal van de tegenstander, voor de voeten van Britt!! Britt die haar benen vol buskruit heeft zitten, haalde de trekker over. Schoot het kanon af!!! Een raket waar de heer Oen uit Noord Korea jaloers op is, kwam in de kruising terecht. Een prachtige goal van onze meid! We liepen uit naar 2-4. De tegenstander kreeg in de gaten dat er met voetbal weinig te winnen was en gooide het over een andere kant: Fysiek, hard en soms gemeen. Helaas moest Luuk al snel het veld verlaten, met een vervelende blessure. Later bleek er een scheurtje in het bot te zitten. De tegenstander werd beloond met hun strijd plan.
We bleven mee doen en knokten terug. We hadden een goede kans op 2-5, maar helaas belande de bal op de paal. De tegenstander kwam helaas terug op 4-4 en maakten in de laatste minuut nog de winnende.

Onze Helden is niks te verwijten. Qua voetbal waren we beter en moet je soms ook een beetje geluk hebben. De tegenstander gooide het op een fysieke wedstrijd. Dit is ook nog waar we stapjes in moeten maken. Maar het ging al een stuk beter. Brutaler worden ook. Voetballen kunnen ze, met teleurstellingen omgaan komt er nu ook bij. Geloof, deze te dikke lelijke kale man, nou maar. Jullie worden alleen maar beter! (Tekst: Sander Geurts)  Op de archieffoto zien we pechvogel Luuk de Waal die zijn pols brak.Terug
X