datum: 19 mei 2019
Sportpark "de Kranenhof"
Kranenhofscheweg 10
5364 NP Escharen
T: (0486) 471514
Hoofdsponsor
Midsponsor
Sponsor
Agenda

Meer lezen
14-05-2019
JO12-1 herstelt zich prima

Na de nederlaag tegen de koploper moesten we de draad weer oppakken tegen de rode lantaarn drager. Dit was uit in Heesch tegen HVCH JO12-2. Daar hebben ze een prachtige complex neer gezet met mooie kleedkamers en kantine. En zo’n doel hebben wij ook.

De wedstrijd begon vandaag onrustig. Luuk was er vandaag niet en Marcus stond op doel. Loek had te veel last van zijn knie en viel al na een paar minuten uit. Na de eerste time-out ging Loek dan ook in het doel en ging Marcus de verdediging versterken. Toen stond het al 0-1 voor EGS door een schot van Thijs S. Na de time-out bleef het nog onrustig. In de drukte voor ons doel kregen we de bal niet weg en uiteindelijk wist HVCH hieruit de gelijkmaker te scoren.

Na de rust probeerde we de jongens weer aan het voetballen te krijgen. Door de bal over te spelen en het samen te doen. Dit pakte goed uit we kregen al snel kansen en we wisten ook te scoren. Daan scoorde de 1-2 door naar binnen te komen en met zijn linkerbeen de bal in de bovenhoek te krullen. De 1-3 werd weer gescoord door Daan na een voorzet vanaf links door Thijs C. Deze Thijs scoorde de 1-4. Een schot van Paul werd tegengehouden en uit de rebound scoorde Thijs. Even later wist Paul  wel te scoren en zo was het in no-time 1-5. Na de laatste time-out liep het minder. HVCH werd wat vervelender en daar reageerde we te veel op. Dit ging ten koste van ons voetbalspel want anders hadden we ze nog een flinke oor wassing kunnen geven. Daarentegen wist HVCH nog wel te scoren en zo eindigde de wedstrijd in 2-5. (Tekst: Johnny Verwegen) Op de foto zien we vader (Johnny) en zoon (Luuk) Verwegen).Terug
X