datum: 26 augustus 2019
Sportpark "de Kranenhof"
Kranenhofscheweg 10
5364 NP Escharen
T: (0486) 471514
Hoofdsponsor
Midsponsor
Sponsor
Agenda
14-09-2019
vrijwilligersavond

Meer lezen
18-05-2019
JO10-1 op weg naar het kampioenschap!

Zaterdagochtend stond de 1-na-laatste wedstrijd op het programma voor de JO10-1, te weten de uitwedstrijd tegen de JO10-2 van Juliana Mill. Met een prima grasmat en heerlijk zonnetje waren de 6 jongens en 3 meiden van EGS er helemaal klaar voor tegen de jongens uit Mill. Er hing zelfs een heus kampioenssfeertje met een hele grote supportersschare rondom het veld. Die stond weliswaar met de rug naar onze wedstrijd bij het veld ernaast, maar dat is een detail en mag de pret niet drukken. Wellicht was dit al een voorbode voor volgende week, want tot aan vandaag had het team alle wedstrijden gewonnen! Dat de sfeer binnen het team dan prima is mag duidelijk zijn, maar zelfs toen ze in een dipje zaten voor de winterstop bleven ze allemaal ontzettend lief en vriendelijk tegen elkaar. Zo kan het dus ook.

 

Het is dus al duidelijk dat het een heel sociaal team is naar elkaar, maar ook naar de tegenstanders tonen ze steeds graag eerst hun sociale kant voordat ze los gaan. Waar ze vorige week na het 1e kwart tegen Boekel Sport nog op 3-3 stonden (om er uiteindelijk met 11-4 overheen te walsen), stond er vandaag bij rust een spannende 4-5 op het scorebord. Juliana geloofde er op dat moment dus nog helemaal in, maar EGS was nu toch wel klaar met die 'doeslief' campagne. Vanaf dat moment gooide ons team er een hoop passie en strijdlust tegenaan zoals ze al zo vaak hebben laten zien dit jaar, 

om vervolgens uit te lopen naar maar liefst 6-14. (Voor de administratie: Sofie 5x, Robin/Sytze/Quinten/Bilal allen 2x, Kaj 1x, en Tijs/Minke/Livai zorgden voor een prima verdediging). 

 

Ze geven de tegenstanders dus graag eerst wat hoop, om ze vervolgens helemaal op te vreten... Uitstekende tactiek van onze bekwame technische leiding Daan en Jochem (en Erik op de training)! 

En nog steeds hebben ze alles gewonnen dus, erg knap van ze! Nu nog 1 laatste wedstrijd op he t programma; komende za. 25 mei om 11.00u thuis bij Estria tegen De Zwaluw J010-1. En ze zullen fit zijn, want van de coach mogen ze deze week maar 1 keer op het scherpst van de snede trainen. De rest van de week krijgen ze een sprint -en hardloopverbod middels de wandel avond4daagse. 

Op naar de kampioenswedstrijd van a.s zaterdag, hopelijk met veel publiek langs de kant!! 

(Tekst: Joris de Hart) Op de foto zien we Sytze aan de bal.

 Terug
X