datum: 16 september 2019
Sportpark "de Kranenhof"
Kranenhofscheweg 10
5364 NP Escharen
T: (0486) 471514
Hoofdsponsor
Midsponsor
Sponsor
Agenda
26-09-2019
Algemene Ledenvergadering

Meer lezen
09-09-2019
SES te sterk voor JO13-2

De tweede wedstrijd in het bekerprogramma was thuis tegen SES JO13-1. Dit is een tegenstander die we ook in de competitie zullen gaan treffen.

In het begin van de wedstrijd ging het nog redelijk gelijk op. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg SES de overhand. We konden achter nog wel tegenhouden, maar de bal rond spelen binnen het team werd steeds moeilijker. Daarbij kregen we ook nog een onfortuinlijke doelpunt tegen. Een bal werd van afstand geschoten, maar onze keeper kreeg de bal niet onder controle en hij zag die bal er langzaam in rollen.

De tweede helft startte we met het plan om het middenveld te versterken. Misschien lukte het dan wel om van achteruit op te bouwen. We kregen een strafschop tegen vroeg in de tweede helft, die SES wist te benutten. Sommige spelers waren niet eens met de beslissing van de scheidrechter en kregen dit van zich afgezet. Het spel werd steeds slechter, sommige spelers gingen op andere posities lopen en de organisatie was verdwenen. Het was alleen nog maar tegen houden en de bal weg trappen. SES was de betere ploeg en dwong dit ook wel af. Via een uitbraak scoorde zij het derde doelpunt en de laatste, het vierde doelpunt scoorde zij uit een hoekschop. Marcus was vandaag nog het enige lichtpuntje, die achter vele ballen had geruimd, anders was de achterstand nog veel groter geweest. (Tekst: Johnny Verwegen)Terug
X