datum: 20 oktober 2019
Sportpark "de Kranenhof"
Kranenhofscheweg 10
5364 NP Escharen
T: (0486) 471514
Hoofdsponsor
Midsponsor
Sponsor
Agenda

Meer lezen
08-10-2019
JO13-1 wint 2 uitwedstrijden

Na de nette donderdagavond uitoverwinning tegen de JO13-1 van Beek en Donk (0-3), stond vandaag de wedstrijd tegen de JO13-1 van Erp op het programma. Het team wilde graag het goede spel van de 2de helft doortrekken waar uiteindelijk zeer terecht op het hoofdveld werd gewonnen door doelpunten van Tijn, Arthyom en Willem.

Nu terug naar de velden van Erp. Na het fluitsignaal begon een memorabele eerste helft. Er gebeurde van alles en na 27 minuten stond er 4-5 op het scorebord(….). Op de bank wisten we niet wat we zagen, want Erp maakte elke keer weer gelijk door slordigheden op het veld. Gelukkig konden we de eerste helft met 1 doelpunt verschil afsluiten. Hoogtepunten van onze zijde waren de goals van Willem (2x), Arthyom en Delano (2x). Hierbij waren de doelpunten van Delano, schot vanaf 25 meter, en de eerste goal van Willem, binnenkant 2de paal, van grote schoonheid. In de rust werd het positiespel nogmaals doorgenomen en werd gewezen om revanche te nemen op het eigen toch wel rommelige spel van de eerste helft.  

 

Dit werd door de mannen in de tweede helft helemaal waargemaakt. Door goed veldspel en juiste inzet werd de overwinning terecht naar de EGS toegetrokken. Er werd geen kans meer weggegeven en met nog 2 goals aan onze zijde, door Pim en wederom Arthyom, werd de einduitslag 4-7. Kortom trots op een mooie week met 6 punten uit twee uitwedstrijden! (Tekst: Dave Portier) Op de archieffoto schermt Sil de bal goed af.Terug
X