datum: 20 januari 2020
Sportpark "de Kranenhof"
Kranenhofscheweg 10
5364 NP Escharen
T: (0486) 471514
Hoofdsponsor
Midsponsor
Sponsor
Agenda

Meer lezen
04-11-2019
JO13-1 blijft op kampioenskoers

Op zaterdagmiddag onder een herfstachtig zonnetje moesten de mannen vandaag tegen Juliana in Mill aantreden. De eerste helft begon en eindigde zonder noemenswaardige feiten. Het kabbelde allemaal een beetje voort. De inspeelballen, het doorbewegen en de vooracties waren niet goed genoeg. De tegenwind en de warrig fluitende scheidsrechter deden de rest. De wil om te winnen was niet echt aanwezig en misschien hadden de mannen toch te weinig gegeten met lunch. Wat natuurlijk lastig blijft gezien de aanvangstijd van de wedstrijd (13.15 uur). Met een narrig gevoel gingen we dus met zn allen naar de kleedkamer.

Hier werden de nodige repen genuttigd en werd er flink wat water gedronken. Ja, we waren wat beter. Alleen dit kon wel eens een wedstrijd worden waarin je ongelukkig met 1-0 eraf zou kunnen gaan. Dit zou ons toch niet mogen overkomen was de gemeenschappelijke conclusie. 

En zoals vaker dit seizoen, werd de tweede helft weer een lust voor het oog. De inspeelpasses waren strak en de bal deed het werk. Juliana werd ver op de eigen helft gedrukt. Dit resulteerde uiteindelijke in een nette 0-2 overwinning. Beide attent afgemaakt door Quinn, na schoten van Stijn en Rens die de keeper niet goed kon verwerken. Tevreden verlieten we toch het sportpark van Juliana. We blijven op koers.  (Tekst: Ramses Peppinck) Op de archieffoto zien we Milan Adams links in actie.Terug
X