datum: 12 december 2019
Sportpark "de Kranenhof"
Kranenhofscheweg 10
5364 NP Escharen
T: (0486) 471514
Hoofdsponsor
Midsponsor
Sponsor
Agenda

Meer lezen
14-11-2019
Prima prestatie JO8-2

Vandaag op deze koude dag staat ons de thuiswedstrijd te wachten tegen De Zwaluw. Amir, Devin, Cas, Timo, Tieme, Teun, Lars en Hugo zijn er klaar voor. Na de warming-up zijn onze jongens er klaar voor om te strijden en ons een aangename wedstrijd te bezorgen.

Al na 10 seconden creëren de mannen al een mooie actie waarbij de bal na een schot van Timo op de paal belandt. Nadat de keeper van De Zwaluw de bal uitschiet en zij een aanval willen opzetten, wordt deze al snel verstoord door de druk van onze jongens, en na een prachtig samenspel creëert men ruimte voor Tieme die de bal meeneemt en op het juiste moment de bal achter de doelman in het net schiet. Na 2 minuten stonden wij al op 1-0 voor.

Na dit fantastische begin hebben de jongens de smaak te pakken en volgen er al heel snel weer een paar doelpunten, waarbij Tieme nog 1 scoort en Lars de 3-0 maakt. Spel wordt vanuit de flanken opgebouwd en dat zorgt ervoor dat de tegenstander achter de feiten aan loopt.

Na 4 minuten hebben wij nog steeds de overmacht en kunnen de jongens elkaar vinden op het veld wat alweer resulteert in 4-0. Na een mooi individuele actie van Tieme maakt hij zijn hattrick en de 5-0 is een feit. De tegenstander lijkt nog steeds de grip niet te kunnen vatten en blijft vooral spelen op hun eigen helft waar onze jongens uiteraard van zullen profiteren. Na 10 minuten stond het alweer 8-0 en was het tijd voor de eerste pauze.

Na een korte pauze en een paar tips van Roger en Kenneth kan de wedstrijd weer hervat worden. De tegenstander begint met goede moed, maar maakt al heel snel de fout om Hugo te willen passeren. Hij pakt de bal behendig af en laat zien hoe je wel de actie kan maken en schiet de 9-0 erin. De tegenstander doen hun best om in de buurt van onze doel te komen en 1 keer lijkt het te lukken, maar Amir hindert de voorhoede en voorkomt een doelpunt. Na een paar minuten van hevige strijd krijgt Hugo wederom de kans om te scoren en dat doet hij. 10-0 is een feit. De eerste helft eindigt dan ook met tussenstand van10-0.

In de pauze ruilt Amir van positie met Lars, want er was weinig uitdaging in het doel. De tweede helft start goed en al heel snel was het alweer 11-0 door Tieme. De tegenstander De Zwaluw doet steeds pogingen om in de buurt van het doel te komen maar tevergeefs. In tegenstelling tot onze keeper Lars, krijgt hun keeper het druk. Na een paar minuten zit het eindelijk mee met de tegenstander, en na een ongelukkige actie gaat de bal toch in het doel via onze eigen speler. De stand is nu 11-1.

Tieme gaat na de rust langs de kant en Cas gaat het veld in. Na een mooie aanval van de tegenstander scoren ze de 11-2. Amir moet plaats maken voor Timo die enthousiast het veld in rent. Na een omschakeling kaapt Timo de bal, maakt een mooie actie en schiet de bal in het doel, en nu staat het 12-2 en daarmee eindigt de wedstrijd. Onze jongens hebben prima prestatie geleverd, maar het allerbelangrijkste is dat zij mooie wedstrijd hebben gespeeld en elkaar doelpunten gunden. Vele acties en spelopbouw die zij hebben geleerd tijdens de trainingen zijn zichtbaar getoond. (Tekst: Abdel El Missaoui) Op de foto zien we Lars die in de 2e helft het doel verdedigde.Terug
X