datum: 12 december 2019
Sportpark "de Kranenhof"
Kranenhofscheweg 10
5364 NP Escharen
T: (0486) 471514
Hoofdsponsor
Midsponsor
Sponsor
Agenda

Meer lezen
16-11-2019
Snoep voor meiden JO9

Het is een vroege koude ochtend en we moeten uit tegen de reek.< De meiden  Josje,Luna,Lani,Daisy,Zara,Yente,Julia Lynn,Meike en Mare hebben al goed warm gelopen en zijn klaar voor de wedstrijd.< De verdediging zit er al goed in . De meiden zijn wakker.. Met Julia in de goal. Doel op schot maar Mare houd deze goed tegen. Daisy, josje en meike zitten in een duel en de spelers van de reek krijgen de bal er niet door heen. De verdediging zit er vol in... Spannend word het weer.. De spelers van de reek krijgen het zwaar met Meike in de aanval maar de bal gaat er net niet in. Reek is gewaarschuwd. Eerste 10 min zitten erop en de stand is nog 0-0 Goed bezig meiden Na de 10 min rust meteen een aanval van Luna en ze scoort de 0-1 Dat is al 1 snoepje per persoon ?

2de schot op doel rolt er net naast maar ondanks de kou maken de meiden van egs de jongens ( en 2 meiden)van de reek het niet makkelijk.
We kunnen nog steeds winnen zegt josje die wissel staat.? Julia staat nog in de goal en ze houd de ballen goed tegen. Super Julia.
Even rust.. De meiden worden door de trainers Thomas en Dennis nog even bij gepraat en gemotiveerd . De rust is voorbij onze meiden zitten nog steeds in de verdediging met z'n alle. Daisy krijgt de bal en schopt er net naast maar goed gedaan. Er komt weer een duel aan van onze kant en ja hoor, Langs de voeten van josje , Daisy en Luna gaat de bal er in en is het 0-2. Dan word het weer even spannend en krijgt Julia ook nog iets te doen.. Ze houd de stand op 0-2..top gedaan Julia. Meike .Luna en Lynn zijn net de  leeuwinnen die bal houden ze mooi tegen.
Laatste 10 min. Het word nog even spannend want de spelers van de reek willen ook scoren. En onze meiden hebben het nog steeds koud en bij sommige is de vermoeidheid te zien..Ze strijden hard. En daar valt de eerste tegen doelpunt. 1-2 nog even volhouden meiden. Jeetje wat een spanning.
Uiteindelijk is het 4-2 geworden , jammer maar wat hebben Josje,Luna,Lani,Daisy,Zara,Yente,Julia Lynn,Meike en Mare  het super goed gedaan.

Een wedstrijd waar wij als supporters weer  super trots op mogen zijn. En de 2 snoepjes hebben ze dik verdiend.. En beloofd nog meer voor de komende wedstrijden.. (Tekst en foto: Sylvia Verheijen)Terug
X