datum: 06 juni 2020
Sportpark "de Kranenhof"
Kranenhofscheweg 10
5364 NP Escharen
T: (0486) 471514
Hoofdsponsor
Midsponsor
Sponsor
Agenda

Meer lezen
10-02-2020
Spannende wedstrijd JO8-4 nipt verloren!

Terwijl onze jongens al een tijdje met hun warming up bezig zijn, is de tegenstander nog niet te bekennen. Net op het moment dat we denken dat we de warmte binnen weer op kunnen zoeken, zien we OSS aankomen.

Beide teams starten fanatiek aan de wedstrijd en er worden verschillende slidings gemaakt. Al vrij snel mag Floris een hoekschop nemen, waar helaas verder niemand van EGS zijn voet tegenaan kan zetten. Het geluk is aan onze kant, want Floris krijgt de bal van OSS in zijn voeten gespeeld waardoor hij nog een keer voor kan geven en Milan slide deze de goal in. 1-0. EGS blijft aanvallend voetballen en krijgt daardoor de meeste kansen. Armando lukt het niet om een goede kans te verzilveren, Floris raakt nog maar een keer de paal. Gelukkig heeft Milan vandaag de smaak te pakken en scoort netjes de 2-0. OSS komt nog niet zo veel bij onze goal in de buurt, de enkele keer dat ze er komen staan de 2 ‘Jippen’ goed te verdedigen en keepen. EGS blijft de betere ploeg en na een mooie pass van Milan op Floris wordt het 3-0 door een schot in de verre hoek. Jari probeert even later ook nog een goaltje mee te pikken, maar die bal wordt door de keeper van OSS gepakt. Na 2 kansen van OSS, waarvan 1 op de paal is het tijd voor de eerste time out.

OSS start sterker, onze jongens komen meer onder druk te staan. Het gevoel dat dit niet zo lang goed kan blijven gaan, klopt. OSS scoort de 3-1. En ondanks goed keeperswerk van Jip V. scoren de jongens van OSS de 3-2 en 3-3 voordat we de rust ingaan.

In de tweede helft start Jari bij ons in de goal. Die wordt al vrij snel door OSS gepasseerd. 3-4.  Jip v.d. L. heeft een mooie schijnbeweging in huis en passeert de keeper waardoor de stand weer gelijk is: 4-4. Veel tijd om hier van te genieten hebben we niet want OSS maakt 4-5 en 4-6. Onder andere door een goede redding van Jari krijgt EGS weer meer geloof erin en zijn ze weer wat meer voor de goals van OSS te vinden. Dit resulteert in de 5-6, een mooie goal van Jip. Hierna is het weer tijd voor de time out.

In de laatste 10 minuten van de wedstrijd gaat het gelijk op. Floris schiet nog maar eens tegen de paal, toch scoort OSS in een tegenaanval 5-7. Jip zorgt ervoor dat de einstand 6-7 wordt na een paar laatste spannende minuten. Jammer jongens, volgende week weer nieuwe kansen!  (Tekst: Nicole Adriaans)Terug
X