datum: 07 juli 2020
Sportpark "de Kranenhof"
Kranenhofscheweg 10
5364 NP Escharen
T: (0486) 471514
Hoofdsponsor
Midsponsor
Sponsor
Agenda

Meer lezen
11-02-2020
JO13-2 slechte verliezers

Nadat vorige week de wedstrijd was afgelast kon EGS JO13-2 afgelopen zaterdag eindelijk starten met de competitie. We miste 3 spelers door blessure, open dag Merlet en skivakantie. Gelukkig waren Tim en Jonas bereid om ons te versterken. We speelde een uitwedstrijd in Gennep tegen Vitesse’08 JO13-2G. Door minder goede ervaringen uit het verleden gingen sommige jongens toch anders de wedstrijd in.

Er werd hard gewerkt in de wedstrijd en er was veel strijd. Dat was positief, maar in het samenspel zat nog veel onrust en werden af en toe nog verkeerde keuzes gemaakt. Halfweg de eerste helft kregen we de eerste goede kans. Loek speelde Merlijn de diepte in en met zijn snelheid is die dan niet meer te achterhalen en knalde vervolgens de 0-1 op het scorebord. Dit werd tevens ook de rust stand.

De tweede helft kwam Vitesse’08 via een afstandsschot op gelijkte hoogte. Hier was niet veel aan te doen, met een boogbal viel de bal net onder de lat onhoudbaar voor de keeper. De volgende kans was daarna voor ons, maar helaas ging het schot van Paul tegen de paal. Even later kreeg Vitesse’08 een hoekschop de bal konden we uitverdedigen en werd direct gezocht naar de diep gaande Merlijn. Nu konden ze de aanval niet afvlaggen, want Merlijn stond op eigen helft. Hij nam de bal aan en snelde naar het Vitesse doel en scoorde de 1-2. De wedstrijd bleef spannend en kon nog steeds 2 kanten opvallen. Helaas voor ons viel het de verkeerde kant op. Achterin probeerde we het voetballend op te lossen in plaats van de bal weg te rammen. Door balverlies kreeg Vitesse’08 de kans. Wederom scoorde ze weer door de bal heel hoog in het doel te schieten met een vallende bal. Het werd nog erger en Vitesse’08 scoorde ook nog hun derde doelpunt. Even later werd de wedstijd afgefloten. Daarna lieten we ons van de slechte kant zien en waren we een slechte verliezer. (Tekst: Johnny Verwegen)

    Terug
X