datum: 06 juni 2020
Sportpark "de Kranenhof"
Kranenhofscheweg 10
5364 NP Escharen
T: (0486) 471514
Hoofdsponsor
Midsponsor
Sponsor
Agenda

Meer lezen
15-05-2020
WF Estria weer de wei in

De mannen van WF Estria hebben na wekenlange voetbal-onthouding door het coronavirus de draad weer opgepakt. Afgelopen dinsdag was de eerste aangepaste training onder leiding van Jan Schaap en de superveteranen zullen de hele maand mei ook op vrijdagavond trainen.

Onder een strakke regie en helemaal volgens de geldende regels waren 13 walking footballers van WF Estria ruim een uur actief op het droge en hobbelige trainingsveld op de Kranenhof. Om het balgevoel weer een beetje terug te krijgen, trok Jan Schaap een aantal specifieke oefenvormen-met-bal uit de kast. De meeste WF-ers moesten duidelijk weer even wennen aan de bal en aan hun eigen lichaam in sportstand. Spieren en gewrichten kwamen pas na veel gepiep en gekraak aan de gang. Een partijtje werd, gezien de corona-dreiging voor deze risicogroep, niet gespeeld, maar de mannen waren overwegend blij en opgelucht om weer op het veld staan. En om elkaar weer te zien. Op afstand, dat dan weer wel.       

Bijschrift foto:

Theo Aarts (midden) van de Wijze Mannen legt vooraf de spelregels uit aan de spelers van WF Estria. Naast hem in blauw trainingspak Jan Schaap, die een uitstekende corona-training verzorgde.Terug
X